3.6V lithium ion sel tombol isi ulang

  • Lithium ion rechargeable battery LIR943

    Baterai Lithium Ion sing bisa diisi ulang LIR943

    Sel tombol, uga dikenal minangka baterei tombol, iku baterei tombol cilik, umume luwih gedhe ing diameteripun lan tipis ing kekandelan (minangka gantos kanggo baterei columnar kayata No. 5 baterei AA ing pasar).Baterei tombol minangka wujud baterei sing bakal dipérang, klasifikasi baterei sing padha yaiku baterei columnar, baterei persegi, baterei sing bentuke.

  • Hearing aid special button battery LIR1043

    Baterei tombol khusus alat bantu dengar LIR1043

    Ing riset sregep lan pangembangan personel ngelmu, kanggo TWS preparation profesional saka baterei tombol rechargeable LIR1043, model diameteripun baterei 10MM.kekandelan 4.3MM, model cilik lan lancip, nanging kapasitas cekap, bisa tekan 40 mAh, lan testing bola.LIR1043 bisa diisi daya karo 70 mA (2C), kinerja ngisi daya apik, riset pasar, respon customer, baterei bakal rauh tresna dening sawetara program party headphone lan dadi big bang mangsa.

  • Lithium ion button cell LIR1054

    Lithium ion tombol sel LIR1054

    Endoskop kapsul khas kasusun saka pitung bagean, omah transparan, sumber cahya, unsur imaging, sensor, baterei, modul pemancar lan antena.Ing istilah sing prasaja: endoskop kapsul yaiku kapsul sing bisa njupuk gambar banjur ngirim gambar menyang perekam kanthi wektu nyata.Syarat endoskop kanggo baterei: kapasitas dhuwur, Kapadhetan energi dhuwur, 500 kaping tingkat penylametan kapasitas isih luwih saka 80%, karo kinerja safety dhuwur lan kinerja panyimpenan apik.

  • Bluetooth headset special button battery LIR1254

    Baterei tombol khusus headset Bluetooth LIR1254

    Sel tombol (sel tombol) uga dikenal minangka baterei tombol, baterei tombol umume, ana loro sing bisa diisi ulang lan ora bisa diisi ulang, sing bisa diisi ulang kalebu baterei tombol lithium-ion 3.6V (seri LIR), baterei tombol lithium-ion sing bisa diisi ulang 3V. (seri ML utawa VL);non-rechargeable kalebu baterei tombol lithium-mangan 3V (seri CR) lan baterei tombol seng-mangan 1.5V alkalin (seri LR lan SR).

  • LIR1454

    LIR1454

    Teknologi baterei Liyuan BR1220 tahan suhu dhuwur lan kurang 3V komputer CMOS motherboard sel tombol nganggo BR1220 yaiku baterei suhu lebar sing disesuaikan adhedhasar sel koin CR1220 konvensional (-20 ℃ ~ + 60 ℃), kanthi resistensi suhu dhuwur sing luwih kuat, suhu kerja bisa tekan -40 ℃ ~ + 125 ℃, bisa digunakake ing peralatan lingkungan tahan suhu sing luwih dhuwur, bisa ditrapake kanggo kabeh jinis instrumen presisi dhuwur lan lingkungan sing atos suhu lingkungan....
  • LIR854

    LIR854

    LIR854 Hearing Aid Coin Cell Battery Jinis-jinis alat bantu pendengaran sing beda duwe daya, fungsi lan konsumsi daya sing beda;Kajaba iku, wong sing nganggo alat pangrungu sing padha duwe gangguan pangrungu sing beda, mula konsumsi daya baterei bisa uga beda-beda gumantung saka gain, level volume, fungsi lan wektu panggunaan saben dina.Nalika umur alat pangrungu mundhak lan komponen internal saya tambah umur, konsumsi daya uga saya mundhak.Nalika alat bantu pangrungu bisa digunakake, mbutuhake baterei kanggo nguwasani....
  • LIR1654

    LIR1654

    Kinerja produk Kahanan Tes Standar Baterei tes kudu baterei anyar sing wis metu saka pabrik ora luwih saka siji sasi, lan baterei wis ora diisi daya lan dibuwang luwih saka kaping lima, kajaba kanggo syarat khusus liyane.Kondisi tes sing ditemtokake ing spesifikasi produk iki yaiku: suhu 25±2 ℃, asor relatif 45% ~ 85% kahanan tes standar.Keperluan kanggo alat ukur Akurasi alat ukur kudu luwih ...
  • LIR1454

    LIR1454

    Sel tombol Lithium ion LIR1154 Baterei Merek: Shenzhen Liyuan Baterei Seri: Sel tombol Asal Baterei: Shenzhen Jinis Baterei: Baterei Logam Litium Sertifikasi Produk: ROHS/UL/MSDS/CE/BIS/IE62133/CB Kapasitas standar: 55±2mAh Cakupan aplikasi : Headset Bluetooth, piranti medis (meter glukosa getih, kapsul gastroskop, alat bantu dengar) Teknologi baterei Liyuan miturut riset lan pangembangan peneliti ilmiah kanggo industri headset Bluetooth TWS sing dikembangake...