Sel tombol sekali pakai lithium mangan 3V

  • Button cell for remote control electronics CR1632

    Sel tombol kanggo remot kontrol elektronik CR1632

    Babak, jinis tombol, 1632 nggantosi ukuran standar baterei, baterei tombol dijenengi kanggo rong digit pisanan (ing ngisor 10mm kanggo siji digit) kanggo diameteripun, rong digit pungkasan kanggo kekandelan.1632 ing 16 tegese diameteripun punika 16.0mm, 32 nggantosi dhuwur baterei 3.2mm.

  • Lithium manganese button battery for remote control CR2025

    Lithium mangan tombol baterei kanggo remote control CR2025

    Baterei tombol uga dipérang dadi rong kategori: baterei kimia lan fisik, kanthi baterei kimia sing paling umum digunakake.Iki kalebu anoda (elektroda positif), katoda (elektroda negatif) lan elektrolit, lan liya-liyane. Eksterior digawe saka stainless steel lan dadi elektroda positif, lan elektroda negatif minangka tutup bunder saka stainless steel, kanthi sealing. ring terisolasi antarane elektrods positif lan negatif, lan ring sealing digawe saka nilon, lan ring sealing bisa mungkasi elektrolit saka bocor saliyane kanggo muter peran insulating.Ana macem-macem jinis baterei tombol, sing paling akeh dijenengi miturut bahan sing digunakake, kayata baterei perak oksida, baterei lithium, baterei mangan alkalin, lsp.

  • Lithium manganese button cell CR2032

    Lithium mangan sel tombol CR2032

    Kanthi tekane jaman 5G, macem-macem produk cerdas wis mlebu ing saben aspek urip, kalebu akeh tag saiki uga cerdas, kayata tag Bluetooth elektronik, liwat sambungan ponsel bisa ngganti isi tag, nanging uga ing promosi saka owah-owahan werna tag, tag Bluetooth elektronik sing ngecor terpadu, kapasitas baterei langsung nemtokake urip layanan saka tag, milih specifications CR2032 baterei tombol A pilihan apik.

  • IoT high current button cell CR2450

    IoT sel tombol saiki dhuwur CR2450

    Karakteristik baterei CR2450: bisa cocog karo discharge pulsa saiki dhuwur, saka lancip kanggo kapasitas dhuwur jinis lineup produk amba, jinis tombol baterei lithium manganese dioxide (CR2450) punika baterei cilik, elektroda positif nggunakake manganese dioxide, elektroda negatif nggunakake logam lithium.

    Produk praktis: sistem entri tanpa kunci, remot kontrol kertu cerdas, macem-macem serep panyimpenan, label rega, tag elektronik cilik, lsp.

  • Lithium manganese button battery for electronic products CR2016

    Baterai tombol mangan litium kanggo produk elektronik CR2016

    Kita kabeh kudu ngerti manawa monitor tekanan darah elektronik minangka alat kanggo ngukur tekanan darah, lan kanthi pentinge kita lampirake kanggo kesehatan, panjaluk monitor tekanan darah ing pasar saya mundhak.

    Sphygmomanometer elektronik kanggo syarat stabilitas baterei uga relatif dhuwur, pasar luwih umum digunakake baterei tombol CR2032 CR2450 CR2025 CR2016 CR2477 lan model liyane, baterei Liyuan desain customer lan pangembangan sphygmomanometer, nggunakake seri CR2016 kita batre tombol .

  • CR927 blood glucose meter luminous badge gift LCD board conductivity 3V lithium manganese button battery

    CR927 Glukosa Darah Meter Bercahaya Lencana Hadiah Papan LCD Konduktivitas 3V Lithium Mangan Tombol Baterai

    Baterei sel tombol mangan dioksida duwe akeh model sing bisa dipilih, dina iki aku wis nyusun kanggo sampeyan, saben buku model sel tombol 3V kanggo menehi referensi: CR927 sel tombol Tegangan baterei 3.0V, kapasitas 30, ukuran 9.5X2.7mm, bobot 0.6g Baterei CR1025 Voltase baterei 3.0V, kapasitas 25, ukuran 12.5X1.6mm, bobot 0.6g Baterai CR1220 Volt 3.0V, kapasitas 40, ukuran 12.5X2.0mm, bobot 0.8g Baterai CR1225 Volt 3.0V, kapasitas 50,5X 5mm, bobot .0g CR1616 Baterei Volt 3.0V, kapasitas 50, ukuran 16....
  • Factory CR1220 high capacity long life models electronic thermometer light-emitting gift toys 3V button cell batteries

    Pabrik CR1220 berkapasitas tinggi model umur panjang termometer elektronik mainan hadiah pemancar cahaya 3V baterai sel tombol

    3V model baterei gesper adhedhasar diameteripun specifications baterei lan dhuwur kanggo dibagi, akeh model, diameteripun 20 seri: CR2032.0CR2025.CR2020.CR2016.CR2030.CR2050.diameteripun 16 seri: CR1632.CR1625.CR1620.CR1616.diameteripun 24 seri: CR2450.CR2477.CR2430.CR2350.CR2354.seri ukuran cilik CR1220.CR927.CR1025.CR1225.CR1216.CR1212 etc.. CR1220 biasane digunakake kanggo discharge saiki cilik lampu LED, Toys lan produk liyane.Liyuan Battery Technology (Shenzhen) Co., Ltd. minangka perusahaan nasional modern ...
  • CR1225 LED light-emitting products smart wear medical devices universal 3V button cell

    CR1225 LED produk pemancar cahya nganggo piranti medis universal sel tombol 3V

    Bedane bahan baterei tombol Ana macem-macem jinis baterei ing pasar, baterei, baterei daya, baterei lithium lan liya-liyane, sanajan kabeh baterei, nanging duwe jeneng sing beda, diarani beda, ukurane uga beda.Saliyane batre cilik silinder, kaya batre bunder cilik sing digawe kayata ukuran tombol, sing diarani baterei tombol.Model baterei silinder lan tombol akeh banget, lan macem-macem panggunaan, macem-macem model ...
  • Anti-loss positioning lights dazzling music Bluetooth retractable self-timer button battery

    Lampu posisi anti-rugi musik sing mencorong baterei tombol timer otomatis sing bisa ditarik Bluetooth

    Seri CR = 3.0V tombol sel CR baterei suhu amba -40+125 derajat = 3.0V tombol sel LIR lithium ion seri = 3.6V sel tombol sing bisa diisi ulang (Bluetooth headset isi ulang sel tombol) seri AG = 1.5V sel kering AA, AAA sel kering , 23A, 27A Kaki solder, kabel solder, baterei snap-in Range aplikasi.Seri CR: timbangan elektronik, remot kontrol, kertu IC, motherboard komputer, kalkulator, Internet of things, papan tulisan tangan, lampu sepatu, lampu LED, jam tangan elektronik, lsp. CR sudhut ...
  • CR1620 day English luminous gift POS machine Bluetooth self-timer anti-drop electrical remote control lithium manganese button battery

    CR1620 hari Inggris hadiah bercahaya mesin POS Bluetooth self-timer anti-drop listrik remote control lithium mangan tombol baterei

    Ing gesang padintenan, kita kadhangkala mesthi kelangan telu utawa papat, lan wektu iki yen ana piranti anti-rugi, iku bakal dadi apik banget kanggo nindakake.Bubar Apple metu saka airtag piranti anti-mundhut geni sethitik, dina iki kita bakal weruh, airtag piranti anti-mundhut dumadi saka apa bagean.1, bukak tutup cangkang sampeyan bisa ndeleng sel tombol 3V CR2032 sing umum banget.2, airtag duwe telung kontak berlapis perak internal, katon teksture.3, pry mbukak saka pinggiran, ana speaker coil obah, kita ...
  • CR2477 high-capacity instrumentation IOT remote control water meter electric meter 3V button cell

    CR2477 instrumentasi kapasitas dhuwur IOT remot kontrol meter banyu meter listrik 3V sel tombol

    Kanthi 22 September 24 istilah solar "musim gugur" kepungkur, dina pisanan Autumn, bunder saka kanca-kanca iku cangkir pisanan saka teh susu sawise layar Autumn.Kanggo kabeh dina madhep komputer, mikir bab carane mbukak inspirasi nulis dina kanggo editor, aku ora pengin teh susu, aku mung pengin tuwung jampel rendhem goji woh wohan beri, rambute bisa kuwat thukul ing kulit sirah, ing Autumn garing iki do ora kekurangan banyu lan rambut rontog.Kanthi panjaluk umum, rong taun iki cerdas ...