-40 + 125 derajat Celsius sel tombol suhu dhuwur lan kurang BR2450

Katrangan singkat:

Parameter BR2450HT

Ukuran: 24.5mm * 5mm

Tegangan: 3 V

Kapasitas: 600 mah

Suhu kerja: -40 ~ + 125 ℃


Detail Produk

Tag produk

Amarga syarat suhu sing dhuwur, kita umume nggunakake baterei tombol suhu sing amba ing pengukur tekanan ban.Nalika lagi ana, kita uga pengin ngenalake sampeyan model baterei kanthi suhu sing amba.Saiki model sing umum digunakake yaiku BR2050, BR2450HT, BR1632, BR2032, lan liya-liyane. Bisa digunakake ing suhu saka -40 ° C nganti + 125 ° C, sing saiki dadi rekor suhu dhuwur ing pasar.Ing ngisor iki paramèter khusus BR2450.

Fitur

(1) Ing resistance panas banget, Bisa disimpen ing 100 suhu panyimpenan maksimum kanggo 1 jam, Sawise bali menyang suhu kamar, bisa digunakake biasane lan ketemu syarat suhu panyimpenan saka TPM.

(2) Kinerja suhu kurang gedhe, ing -40, kinerja output resistance standar luwih apik tinimbang baterei konvensional.

informasi dhasar produk

Sistem Elektrokimia

Lithium - fluorocarbon / elektrolit organik

Tegangan nominal

3V

Kapasitas Nominal

(Resistansi standar 7.5kΩ discharge nganti 2V ing 20 ℃)

 

600mAh

Kisaran Suhu Panyimpenan

-40 ℃ ~ 100 ℃

Kisaran Suhu Operasi

-40 ℃ ~ 100 ℃

excel img

diameteripun (A)

24,5 (-0,3) mm

dhuwur (B)

5.0 (-0.3) mm

Bobot standar

bab 6,6g

Penampilan

cetha lan resik tanpa deformasi, karat lan bocor

Wektu discharge rata-rata minimal

(7.5kΩ)

Periode wiwitan (ing 60 dina sawise produksi)

1450h

Sawise panyimpenan kanggo 12 sasi

850h

 

Tegangan sirkuit mbukak

Periode wiwitan (ing 60 dina sawise produksi)

3.10V-3.45V

Sawise panyimpenan kanggo 12 sasi

3.10V-3.45V

karakteristik baterei BR2450.

Kinerja anti bocor sing apik banget, kanthi proses sealing khusus sing efektif nyegah baterei bocor sanajan ing suhu dhuwur.

Kinerja suhu rendah sing apik, materi lan proses aktif khusus, sanajan ing suhu sing luwih murah bisa ngeculake energi listrik kanthi efektif.

Kinerja lingkungan sing apik, produk kasebut ora ngemot merkuri, kadmium, timbal lan logam abot liyane lan bahan sing mbebayani, kanthi tundhuk karo syarat lingkungan lan arahan baterei EU 2006/66/EC sing ketat.

Kinerja safety sing apik, selaras karo syarat tes safety miturut standar sing relevan, aman lan dipercaya.

Sistem kontrol kualitas sing ketat lan pengalaman pirang-pirang taun ndhukung TCL, Gree lan perusahaan gedhe liyane kanggo njamin kualitas produk.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan