Babagan Liyuan

Profil Perusahaan

Liyuan Battery Private perusahaan kadhaptar

Liyuan Battery Technology (Shenzhen) Co., Ltd. didegake ing taun 2010, minangka perusahaan teknologi modern sing nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan dodolan.Sawise meh 10 taun pembangunan, Liyuan wis dadi basis produksi lan R&D karo kapasitas produksi taunan 300 yuta baterei, 200 karyawan lan pabrik saka puluhan ewu kothak, lan uga perusahaan baterei tombol kadhaptar ing Qianhai Stock Exchange.

Adhedhasar filosofi bisnis bakat minangka dhasar, manajemen minangka basis, kualitas minangka urip, merek minangka nyawa, reputasi minangka jaminan, baterei Liyuan nduweni bakat ilmu lan teknologi baterei domestik, insinyur elektrokimia, industri baterei dikenal. kanggo kepala insinyur sing dumadi saka tim R&D, lan karo Institut Bahan Aeronautika Beijing lan lembaga riset ilmiah liyane babagan bahan industri baterei sajrone riset lan pangembangan bareng pirang-pirang taun, kinerja panyimpenan baterei, kinerja safety, platform dhuwur. kaluwihan inti saka kinerja panyimpenan, kinerja safety, platform dhuwur, kapasitas dhuwur, lan daya saiki dhuwur lan discharging.

exhibition img
zongjingli

Sawise meh 10 taun pembangunan, Liyuan Battery Technology duwe sawetara inovasi, riset lan pangembangan lan aplikasi ing teknologi anyar lan bahan anyar.Kita wis sukses entuk akeh paten lan sertifikat kanggo baterei domestik lan manca.

Pesen Ketua

Headphone TWS Smart, fashion kanggo wong enom, produk saka jaman spurt teknologi dhuwur, Liyuan perusahaan teknologi baterei kanggo njupuk kauntungan saka luwih saka dasawarsa riset lan pangembangan, produksi, udan saka batre tombol cilik, mangkono mbikak industri posisi.

Tim elit Liyuan janji bakal nyedhiyakake pangisi daya sing luwih cepet lan baterei sing luwih cilik kanggo mekar melodi headphone TWS, dadi pemasok baterei litium tombol sing dipercaya ing jaman 5G, kanggo nambah bata menyang jaman sing cerdas, lan nyenengake. supaya manungsa bisa seneng musik sing luwih apik kapan wae.

Budaya Perusahaan

Quality Policy

Kebijakan Mutu

Excellence, kepuasan pelanggan

Dadi supplier sing dipercaya pelanggan

Mission Vision

Visi Misi

Ngupaya kesempurnaan lan inovasi sing terus-terusan

Kanggo nggawe tombol baterei menang merek anjog

General Policy
Mission Vision

Visi Misi

Ngupaya kesempurnaan lan inovasi sing terus-terusan

Kanggo nggawe tombol baterei menang merek anjog

Values

Nilai

Kanggo njupuk tanggung jawab, integritas, passion

Dedikasi, aktif lan enterprising, coexistence lan win-win

Kebijakan Umum

Organisasi sing ati-ati lan manajemen ilmiah kanggo nyedhiyakake pelanggan produk lan layanan sing marem.
Ngenali bebaya, ngontrol risiko lan njamin kesehatan lan safety pekerjaan kabeh karyawan.
Ngirit energi lan nyuda konsumsi, nyegah polusi, lan pengaruhe ing kontrol efektif faktor lingkungan.
Integritas lan manut hukum, perbaikan terus-terusan, lan nggawe perusahaan sing duwe pengaruh ing njero lan luar negeri.