Baterei tombol khusus headset Bluetooth LIR1254

Katrangan singkat:

Sel tombol (sel tombol) uga dikenal minangka baterei tombol, baterei tombol umume, ana loro sing bisa diisi ulang lan ora bisa diisi ulang, sing bisa diisi ulang kalebu baterei tombol lithium-ion 3.6V (seri LIR), baterei tombol lithium-ion sing bisa diisi ulang 3V. (seri ML utawa VL);non-rechargeable kalebu baterei tombol lithium-mangan 3V (seri CR) lan baterei tombol seng-mangan 1.5V alkalin (seri LR lan SR).


Detail Produk

Tag produk

Baterei lithium-ion jinis tombol Liyuan duwe hak properti intelektual sing dikembangake dhewe, lan duwe sawetara paten model penemuan lan sarana.Struktur baterei Liyuan minangka set telung potong, dibandhingake karo set rong potong sing digunakake dening kanca-kanca.

Produk kita nambah ring support nang kanggo nggedhekake papan panyimpenan saka elektrolit lan nambah sealing baterei ing wektu sing padha.Ing wektu sing padha, kita wis ngembangake hak properti intelektual kita dhewe kanggo proses inti sing digulung, sing nyuda resistensi kontak internal, supaya produk kita duwe kaluwihan sing jelas babagan ngisi daya saiki lan ngeculake.Kita bisa nyedhiyakake solusi aplikasi produk sing cocog kanggo produk sampeyan.

LIR1254 (2)
LIR1254

Liyuan Battery Technology (Shenzhen) Co., Ltd. didegake ing taun 2010, minangka perusahaan teknologi modern sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan.Sawise meh 10 taun pembangunan, Liyuan wis dadi produksi lan basis R&D karo kapasitas produksi taunan saka 300 yuta baterei, 200 karyawan lan pabrik puluhan ewu kothak, lan uga perusahaan baterei tombol kadhaptar ing Simpenan Qianhai. tukaran.

Wiwit wiwitan, kita wis orientasi kanggo inovasi produk, nggunakake teknologi informasi kuwat, sumber daya industri diwasa lan kaluwihan biaya, darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk lan layanan awet, stabil lan biaya-efektif, selaras karo tujuan perusahaan. saka "kualitas kanggo kaslametané, inovasi kanggo pembangunan" tulus ngarep-arep bisa bebarengan karo kanca-kanca saka kabeh lapisan kanggo nggawe mangsa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan