Sel tombol kanggo remot kontrol elektronik CR1632

Katrangan singkat:

Babak, jinis tombol, 1632 nggantosi ukuran standar baterei, baterei tombol dijenengi kanggo rong digit pisanan (ing ngisor 10mm kanggo siji digit) kanggo diameteripun, rong digit pungkasan kanggo kekandelan.1632 ing 16 tegese diameteripun punika 16.0mm, 32 nggantosi dhuwur baterei 3.2mm.


Detail Produk

Tag produk

Tegangan:

Dirating voltase, uga dikenal minangka voltase nominal, tombol jinis lithium mangan voltase baterei baterei 3.0V, mbukak sirkuit voltase biasane 3.1-3.3V.

Arus kerja:

Arus kerja nuduhake nilai saiki sing bisa digawe baterei nalika digunakake;Nilai saiki standar CR1632 punika 0.2mA, utamané digunakake kanggo produk elektronik kurang daya, baterei umum bisa nyedhiyani 0.001mA kanggo 5mA saka output saiki.

(Disambungake menyang papan PCB)

1. karo wadhah baterei;wadhah baterei karo plug-in utawa kaki SMD, bisa soldered ing bolongan Papan PCB utawa pad, baterei diselehake ing wadhah baterei;

2. welding titik ing baterei, solder lencana, lan banjur solder baterei karo kaki ing Papan PCB.Titik kanggo dicathet yaiku.

(1).welding titik baterei bakal generate suhu lan meksa dhuwur, kang bakal gampang cilaka sifat electrical baterei, supaya manufaktur non-spesialis, ngirim ora titik welding baterei.

(2).welding titik baterei ora bisa liwat welding gelombang, iku bakal nimbulaké sirkuit cendhak baterei lan mimpin kanggo kethokan;

CR1632 (2)
CR1632

Bisa digunakake kanthi akeh ing: timbangan elektronik, remot kontrol, kertu IC, motherboard komputer, kalkulator, Internet of Things, papan tulisan tangan, lampu sepatu, lampu LED, jam tangan elektronik lan produk liyane.

Ing proyek kerjasama karo pelanggan, kapasitas baterei cukup lan kinerja stabil, sing ditampa kanthi apik dening para pelanggan.Kajaba iku, teknologi paten Liyuan luwih jelas ing baterei ukuran cilik (kita wis ngembangake LIR854 / LIR943 lan baterei ukuran cilik liyane), lan dadi pimpinan industri ing platform discharge lan discharge saiki dhuwur.Ing wektu sing padha, ing pangisi daya cepet saka headphone Bluetooth TWS, baterei sekunder Liyuan duwe kauntungan inti lan uga nindakake kanthi apik babagan siklus urip lan mundhut mandhiri.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan