Baterei Sel Koin

  • Button cell for remote control electronics CR1632

    Sel tombol kanggo remot kontrol elektronik CR1632

    Babak, jinis tombol, 1632 nggantosi ukuran standar baterei, baterei tombol dijenengi kanggo rong digit pisanan (ing ngisor 10mm kanggo siji digit) kanggo diameteripun, rong digit pungkasan kanggo kekandelan.1632 ing 16 tegese diameteripun punika 16.0mm, 32 nggantosi dhuwur baterei 3.2mm.

  • Lithium manganese button battery for remote control CR2025

    Lithium mangan tombol baterei kanggo remote control CR2025

    Baterei tombol uga dipérang dadi rong kategori: baterei kimia lan fisik, kanthi baterei kimia sing paling umum digunakake.Iki kalebu anoda (elektroda positif), katoda (elektroda negatif) lan elektrolit, lan liya-liyane. Eksterior digawe saka stainless steel lan dadi elektroda positif, lan elektroda negatif minangka tutup bunder saka stainless steel, kanthi sealing. ring terisolasi antarane elektrods positif lan negatif, lan ring sealing digawe saka nilon, lan ring sealing bisa mungkasi elektrolit saka bocor saliyane kanggo muter peran insulating.Ana macem-macem jinis baterei tombol, sing paling akeh dijenengi miturut bahan sing digunakake, kayata baterei perak oksida, baterei lithium, baterei mangan alkalin, lsp.

  • Lithium manganese button cell CR2032

    Lithium mangan sel tombol CR2032

    Kanthi tekane jaman 5G, macem-macem produk cerdas wis mlebu ing saben aspek urip, kalebu akeh tag saiki uga cerdas, kayata tag Bluetooth elektronik, liwat sambungan ponsel bisa ngganti isi tag, nanging uga ing promosi saka owah-owahan werna tag, tag Bluetooth elektronik sing ngecor terpadu, kapasitas baterei langsung nemtokake urip layanan saka tag, milih specifications CR2032 baterei tombol A pilihan apik.

  • IoT high current button cell CR2450

    IoT sel tombol saiki dhuwur CR2450

    Karakteristik baterei CR2450: bisa cocog karo discharge pulsa saiki dhuwur, saka lancip kanggo kapasitas dhuwur jinis lineup produk amba, jinis tombol baterei lithium manganese dioxide (CR2450) punika baterei cilik, elektroda positif nggunakake manganese dioxide, elektroda negatif nggunakake logam lithium.

    Produk praktis: sistem entri tanpa kunci, remot kontrol kertu cerdas, macem-macem serep panyimpenan, label rega, tag elektronik cilik, lsp.

  • Lithium ion rechargeable battery LIR943

    Baterai Lithium Ion sing bisa diisi ulang LIR943

    Sel tombol, uga dikenal minangka baterei tombol, iku baterei tombol cilik, umume luwih gedhe ing diameteripun lan tipis ing kekandelan (minangka gantos kanggo baterei columnar kayata No. 5 baterei AA ing pasar).Baterei tombol minangka wujud baterei sing bakal dipérang, klasifikasi baterei sing padha yaiku baterei columnar, baterei persegi, baterei sing bentuke.

  • Hearing aid special button battery LIR1043

    Baterei tombol khusus alat bantu dengar LIR1043

    Ing riset sregep lan pangembangan personel ngelmu, kanggo TWS preparation profesional saka baterei tombol rechargeable LIR1043, model diameteripun baterei 10MM.kekandelan 4.3MM, model cilik lan lancip, nanging kapasitas cekap, bisa tekan 40 mAh, lan testing bola.LIR1043 bisa diisi daya karo 70 mA (2C), kinerja ngisi daya apik, riset pasar, respon customer, baterei bakal rauh tresna dening sawetara program party headphone lan dadi big bang mangsa.

  • Lithium ion button cell LIR1054

    Lithium ion tombol sel LIR1054

    Endoskop kapsul khas kasusun saka pitung bagean, omah transparan, sumber cahya, unsur imaging, sensor, baterei, modul pemancar lan antena.Ing istilah sing prasaja: endoskop kapsul yaiku kapsul sing bisa njupuk gambar banjur ngirim gambar menyang perekam kanthi wektu nyata.Syarat endoskop kanggo baterei: kapasitas dhuwur, Kapadhetan energi dhuwur, 500 kaping tingkat penylametan kapasitas isih luwih saka 80%, karo kinerja safety dhuwur lan kinerja panyimpenan apik.

  • Bluetooth headset special button battery LIR1254

    Baterei tombol khusus headset Bluetooth LIR1254

    Sel tombol (sel tombol) uga dikenal minangka baterei tombol, baterei tombol umume, ana loro sing bisa diisi ulang lan ora bisa diisi ulang, sing bisa diisi ulang kalebu baterei tombol lithium-ion 3.6V (seri LIR), baterei tombol lithium-ion sing bisa diisi ulang 3V. (seri ML utawa VL);non-rechargeable kalebu baterei tombol lithium-mangan 3V (seri CR) lan baterei tombol seng-mangan 1.5V alkalin (seri LR lan SR).

  • -40+125 degrees Celsius high and low temperature button cell BR2450

    -40 + 125 derajat Celsius sel tombol suhu dhuwur lan kurang BR2450

    Parameter BR2450HT

    Ukuran: 24.5mm * 5mm

    Tegangan: 3 V

    Kapasitas: 600 mah

    Suhu kerja: -40 ~ + 125 ℃

  • Lithium manganese button battery for electronic products CR2016

    Baterai tombol mangan litium kanggo produk elektronik CR2016

    Kita kabeh kudu ngerti manawa monitor tekanan darah elektronik minangka alat kanggo ngukur tekanan darah, lan kanthi pentinge kita lampirake kanggo kesehatan, panjaluk monitor tekanan darah ing pasar saya mundhak.

    Sphygmomanometer elektronik kanggo syarat stabilitas baterei uga relatif dhuwur, pasar luwih umum digunakake baterei tombol CR2032 CR2450 CR2025 CR2016 CR2477 lan model liyane, baterei Liyuan desain customer lan pangembangan sphygmomanometer, nggunakake seri CR2016 kita batre tombol .

  • Button battery for extreme temperature BR2032

    Baterei tombol kanggo suhu ekstrim BR2032

    Kisaran suhu -40°C nganti 125°C.

    Urip layanan dawa, ora perlu diganti.

    Anti bocor lan stabil sanajan ing gerakan akselerasi dhuwur.

  • CR927 blood glucose meter luminous badge gift LCD board conductivity 3V lithium manganese button battery

    CR927 Glukosa Darah Meter Bercahaya Lencana Hadiah Papan LCD Konduktivitas 3V Lithium Mangan Tombol Baterai

    Baterei sel tombol mangan dioksida duwe akeh model sing bisa dipilih, dina iki aku wis nyusun kanggo sampeyan, saben buku model sel tombol 3V kanggo menehi referensi: CR927 sel tombol Tegangan baterei 3.0V, kapasitas 30, ukuran 9.5X2.7mm, bobot 0.6g Baterei CR1025 Voltase baterei 3.0V, kapasitas 25, ukuran 12.5X1.6mm, bobot 0.6g Baterai CR1220 Volt 3.0V, kapasitas 40, ukuran 12.5X2.0mm, bobot 0.8g Baterai CR1225 Volt 3.0V, kapasitas 50,5X 5mm, bobot .0g CR1616 Baterei Volt 3.0V, kapasitas 50, ukuran 16....
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3