Baterei tombol khusus alat bantu dengar LIR1043

Katrangan singkat:

Ing riset sregep lan pangembangan personel ngelmu, kanggo TWS preparation profesional saka baterei tombol rechargeable LIR1043, model diameteripun baterei 10MM.kekandelan 4.3MM, model cilik lan lancip, nanging kapasitas cekap, bisa tekan 40 mAh, lan testing bola.LIR1043 bisa diisi daya karo 70 mA (2C), kinerja ngisi daya apik, riset pasar, respon customer, baterei bakal rauh tresna dening sawetara program party headphone lan dadi big bang mangsa.


Detail Produk

Tag produk

Bubar, Liyuan Battery Technology (Shenzhen) Co., Ltd ketua, Pak Ma ngandika sing sanajan model LIR1043 cilik, ora gampang kanggo gawé, nanging Liyuan Technology nduweni kemampuan kanggo produksi massal, kanggo lithium-ion tombol-jinis. Baterei headset Bluetooth nambahake anggota anyar.

LIR1043-1
LIR1043

teknologi baterei Liyuan, ing baris karo bakat kanggo dhasar, Manajemen minangka basis, kualitas minangka urip, account minangka nyawa, reputasi minangka njamin filosofi bisnis, baterei Liyuan wis bakat teknologi baterei domestik, engineers elektrokimia, baterei industri dikenal kanggo pangareping engineer saka tim R & D, lan karo Beijing Institute of Aeronautical Materials lan institusi riset ilmiah liyane ing bahan industri baterei kanggo akèh taun riset bebarengan lan pangembangan, kinerja panyimpenan baterei, kinerja safety, dhuwur. platform, baterei kapasitas dhuwur.

Kinerja safety, platform dhuwur, kapasitas dhuwur, daya saiki dhuwur lan discharging nduweni kaluwihan inti.Sawise meh 10 taun pembangunan, Liyuan Battery Technology duwe sawetara inovasi, riset lan pangembangan lan aplikasi ing teknologi anyar lan bahan anyar.Kita wis sukses entuk akeh paten lan sertifikat kanggo baterei domestik lan manca.

Minangka Produsèn riset lan pangembangan profesional ing industri baterei tombol, baterei Liyuan tansah tansah niat asli lan nandheske ing asas dikarepake customer, fokus ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan baterei tombol.Bubar, Liyuan Research Institute, liwat riset ing-ambane ing mode apa produk IOT, nyetel proses baterei lan rumus ing proses diangkah, ngarahke ing mecahaken dikarepake produk cerdas kanggo baterei, ketemu kabutuhan daya kedhaftar ing kabeh aspèk, lan nyediakake solusi baterei IOT kapasitas dhuwur sing komprehensif kanggo produk IOT pemandangan multi-lapangan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan