IoT sel tombol saiki dhuwur CR2450

Katrangan singkat:

Karakteristik baterei CR2450: bisa cocog karo discharge pulsa saiki dhuwur, saka lancip kanggo kapasitas dhuwur jinis lineup produk amba, jinis tombol baterei lithium manganese dioxide (CR2450) punika baterei cilik, elektroda positif nggunakake manganese dioxide, elektroda negatif nggunakake logam lithium.

Produk praktis: sistem entri tanpa kunci, remot kontrol kertu cerdas, macem-macem serep panyimpenan, label rega, tag elektronik cilik, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Lampu LED fungsional kanthi daya tahan lama, struktur sing disegel lan teknologi manufaktur, anti bocor sing apik, daya tahan, energi dhuwur, tegangan stabil, perlindungan lingkungan tanpa merkuri, lan liya-liyane, biasane mung duwe fungsi siji, lan asring duwe fungsi siji. nanging ana cacat kinerja liyane ketok.Produk kita minangka solusi sing cocog nalika duwe kombinasi fungsi kasebut nggunakake proses produksi khusus lan struktur internal.

CR2450
CR2450(2)

Pancegahan kanggo nggunakake

Baterei litium ngemot bahan kimia sing ora stabil, kayata litium, pelarut organik lan sawetara komponen kimia liyane, sing bisa nyebabake panas, geni utawa bledosan yen digunakake kanthi ora bener.Kanggo ngindhari kacilakan sing disebabake nggunakake baterei, waca pandhuan ing ngisor iki kanggo nggunakake kanthi teliti.

1. Aja tumpukan baterei ing tumpukan gundhul.Nalika nggunakake lan nyimpen baterei, supaya kontak langsung antarane terminal positif lan negatif baterei lan supaya kontak antarane baterei lan lumahing bahan logam liyane.Iki bakal nyebabake baterei dadi short circuit kanthi arus sing kuat lan ngasilake panas sing akeh, nyebabake baterei bisa murub lan njeblug.

2. Aja mbuwang baterei menyang geni.Mbebayani banget kanggo nyelehake baterei ing geni amarga bisa nyebabake bledosan lan kobong.

3. Aja panas baterei.Nalika baterei lithium dipanasake nganti 100 ° C (212 ° F), cincin karet lan bagean liyane sing digunakake kanggo nutup digawe saka bahan kayata resin, sing bisa leleh nalika digawe panas, nyebabake bocor elektrolit lan sirkuit cendhak internal, sing bisa nyebabake bledosan lan geni.

4. Aja las langsung ing lumahing baterei.Panas sing digawe nalika welding bisa ngrusak ring karet sealing lan bagean liyane saka baterei, anjog kanggo bocor elektrolit lan short sirkuit internal, kang bisa nimbulaké bledosan lan geni.

5. Aja ngisi baterei.Yen baterei wis diisi, bakal ngasilake gas ing jero baterei, nyebabake baterei cepet nggedhekake lan njeblug lan kobong.

6. Aja mbongkar baterei.Pisah baterei bakal ngasilake gas sing ngganggu tenggorokan, dene litium ing njero baterei gampang ngasilake reaksi kimia sing kuwat karo banyu lan hawa lan nyebabake bledosan.

7. Aja deform baterei.Nalika tekanan kuwat ditrapake ing baterei, segel baterei lan bagean baterei liyane bakal cacat lan rusak, nyebabake bocor baterei lan sirkuit cendhak internal, sing bakal nyebabake baterei dadi panas, geni lan njeblug.

8. Jinis baterei sing beda-beda kudu ora dicampur.Amarga voltase lan kapasitas saka macem-macem jinis baterei lan baterei lawas lan anyar beda-beda, nyawiji mau bakal mimpin kanggo over-discharge baterei lan risiko expansion lan bledosan.

9. Instal lan gunakake baterei kanthi bener kanggo nyegah short-circuiting lan nginstal kutub positif lan negatif sing salah.Piranti listrik sing beda-beda kudu dipasang karo baterei sing cocog lan kudu digatekake manawa polaritas positif lan negatif baterei cocog karo piranti listrik nalika nginstal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan