Lithium ion tombol sel LIR1054

Katrangan singkat:

Endoskop kapsul khas kasusun saka pitung bagean, omah transparan, sumber cahya, unsur imaging, sensor, baterei, modul pemancar lan antena.Ing istilah sing prasaja: endoskop kapsul yaiku kapsul sing bisa njupuk gambar banjur ngirim gambar menyang perekam kanthi wektu nyata.Syarat endoskop kanggo baterei: kapasitas dhuwur, Kapadhetan energi dhuwur, 500 kaping tingkat penylametan kapasitas isih luwih saka 80%, karo kinerja safety dhuwur lan kinerja panyimpenan apik.


Detail Produk

Tag produk

baterei sel duwit receh LIR1054 wis apik kanggo kaping pirang-pirang, lan baterei sel duwit receh LIR1054 ana wis kinerja safety dhuwur lan kinerja panyimpenan, lan baterei uga wis kinerja discharge multiplier apik sawise panyimpenan dangu kanggo ketemu syarat panggunaan tartamtu saka endoskop.

Teknologi Baterai Guang dong Liyuan berorientasi permintaan, didorong R&D lan kualitas pusat kanggo mbangun merek sing dipercaya, ing ngisor iki ana papat kaluwihan.

LIR1054 (2)
LIR1054

Pasokan langsung saka pabrik asli

Pasokan langsung saka pabrik asli, sertifikasi produk, laporan pengiriman (transportasi udara / segara / darat) lan sertifikat liyane lengkap kanggo njamin garansi 5 taun ora kurang saka 95% saka kapasitas panyimpenan, akeh pasokan titik.

Miturut pilihan pemandangan pelanggan

Bantuan pelanggan kanggo milih, miturut customer nggunakake pilihan skenario, kanggo menehi solusi biaya-efektif cocok ing syarat-syarat merek digabungake karo kahanan nyata saka customer kanggo menehi panuntun dhumateng tartamtu ing program kebangkrutan.

Spesifikasi lengkap lan pasokan sing cukup

teknologi baterei Liyuan wis minangka pabrik produksi, bisa nyedhiyani laporan pengawasan materi kumpulan, specifications kategori lengkap, kapasitas cekap.

Logistik lan distribusi sing trep lan efisien

Sumber teknologi baterei Liyuan integrasi efisien sumber logistik pasar, karo logistik terpadu diwasa lan chain sumber distribusi, kanggo nyedhiyani pelanggan global karo cepet lan dipercaya layanan logistik lan distribusi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan