Baterai Lithium Ion sing bisa diisi ulang LIR943

Katrangan singkat:

Sel tombol, uga dikenal minangka baterei tombol, iku baterei tombol cilik, umume luwih gedhe ing diameteripun lan tipis ing kekandelan (minangka gantos kanggo baterei columnar kayata No. 5 baterei AA ing pasar).Baterei tombol minangka wujud baterei sing bakal dipérang, klasifikasi baterei sing padha yaiku baterei columnar, baterei persegi, baterei sing bentuke.


Detail Produk

Tag produk

Baterei sel duwit receh LIR943 minangka pangembangan lan produksi baterei Liyuan, teknologi paten baterei Liyuan ing kauntungan baterei ukuran cilik luwih jelas (ing wektu sing padha dikembangake LIR854 \ LIR1040 lan baterei ukuran cilik liyane), ing platform discharge lan dhuwur. discharge saiki ing industri kanggo menang posisi anjog.Ing wektu sing padha ing TWS Bluetooth headset daya cepet, Liyuan baterei secondary duwe kauntungan inti, nalika ing siklus urip lan mundhut poto-discharge uga kinerja banget.

LIR943 nduweni ukuran cilik, resistance internal kurang, Kapadhetan kapasitas dhuwur, konsistensi apik, kurang poto-discharge, lan urip siklus dawa.Bisa digunakake kanthi akeh ing macem-macem lapangan, kayataPeralatan omah, lampu, kendaraan listrik, dolanan listrik, alat listrik, digital elektronik, instrumen, peralatan medis, peralatan elektronik, peralatan mekanik, komputer, transportasi, peralatan olahraga, headset Bluetooth, alat kecantikan, produk terminal seluler, produk komunikasi, peralatan listrik , mobil, lsp.

LIR943 (2)
LIR943

Ltd adhedhasar filosofi bisnis bakat minangka dhasar, manajemen minangka basis, kualitas minangka urip, merek minangka jiwa, reputasi minangka jaminan, baterei Liyuan duwe bakat teknologi baterei domestik, insinyur elektrokimia, insinyur kepala industri baterei sing misuwur. dumadi saka tim R & D, lan karo Beijing Aviation Materials Research Institute lan institusi riset ilmiah liyane ing bahan industri baterei kanggo akèh taun riset bebarengan lan pangembangan, baterei Kita duwe kaluwihan inti saka kinerja panyimpenan, kinerja safety, platform dhuwur, kapasitas dhuwur lan daya saiki dhuwur lan discharging.Produk baterei tombol sing ana nduweni kinerja safety lan kinerja panyimpenan sing dhuwur, baterei uga nduweni kinerja discharge multiplier sing apik sawise panyimpenan wektu sing suwe, kanggo nyukupi syarat khusus panggunaan endoskopi.

earphone

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan