Lithium mangan sel tombol CR2032

Katrangan singkat:

Kanthi tekane jaman 5G, macem-macem produk cerdas wis mlebu ing saben aspek urip, kalebu akeh tag saiki uga cerdas, kayata tag Bluetooth elektronik, liwat sambungan ponsel bisa ngganti isi tag, nanging uga ing promosi saka owah-owahan werna tag, tag Bluetooth elektronik sing ngecor terpadu, kapasitas baterei langsung nemtokake urip layanan saka tag, milih specifications CR2032 baterei tombol A pilihan apik.


Detail Produk

Tag produk

Kanthi tekane jaman 5G, macem-macem produk cerdas wis mlebu ing saben aspek urip, kalebu akeh tag saiki uga cerdas, kayata tag Bluetooth elektronik, liwat sambungan ponsel bisa ngganti isi tag, nanging uga ing promosi saka owah-owahan werna tag, tag Bluetooth elektronik sing ngecor terpadu, kapasitas baterei langsung nemtokake urip layanan saka tag, milih specifications CR2032 baterei tombol A pilihan apik.

3V tombol jinis lithium manganese baterei CR2032, iku fungsi terus-terusan 9mA discharge wektu extension, nggunakake struktur disegel lan teknologi Manufaktur, karo banget bocor-bukti, daya tahan, energi dhuwur, voltase Gamelan, Mercury-free karakteristik lingkungan, etc., kapasitas nganti 240 mAh, ukuran: 20 * 3.2mm.

Proses produksi khusus lan struktur internal sing digunakake duwe macem-macem fungsi terpadu ing ndhuwur, bakal dadi solusi sing cocog.

CR2032fuji
CR2032G1

Wis kaluwihan ketok ing aplikasi saka modul wiwitan siji-tutul.Baterei sing cocog kudu dipilih kanggo modul sumber daya saka ujung tombol wiwitan siji-tutul.Ngelingi bobot entheng lan portabilitas desain produk, baterei sel koin minangka pilihan sing luwih cocog kanggo sisih tombol.

Baterei sel koin CR2032 duwe voltase nominal 3V lan kapasitas nominal 240mAh, sing bisa nyukupi kabutuhan kapasitas baterei sisih tombol mobil lan njamin operasi normal sisih tombol sistem wiwitan siji-tutul. kanggo dangu.

CR2032 duwe diameter njaba 20.0mm, dhuwure 3.2mm, lan bobote mung 3.0g.Ukuran produk sing cilik mbantu nambah kompak lan portabilitas desain produk keypad lan nyuda alangan nalika nggawa pangguna.Bisa digunakake kanthi andal ing kahanan suhu lingkungan sing beda-beda, kanthi linuwih lan safety sing dhuwur, saengga pangguna bisa milih kanthi yakin.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan