Kabar

  • Sunting komposisi baterei sel Coin

    Urip saben dina, panjaluk baterei tombol uga relatif gedhe, macem-macem dolanan, remot kontrol mobil lan produk elektronik liyane bakal nggunakake baterei tombol mikro-miniatur iki, sanajan bakal digunakake, nanging akeh wong sing kenal lan ora kenal karo baterei tombol. , dina iki aku bakal menehi ...
    Waca liyane
  • Laporan sertifikasi baterei sel koin

    Transportasi baterei lithium, ekspor, lan liya-liyane dibutuhake kanggo nggunakake pengiriman udara lan laporan sertifikasi UN38.3, baterei sel koin kita minangka baterei lithium mangan lan baterei sing bisa diisi ulang lithium ion minangka bagean saka kategori lithium utama iki, mula dina iki kita bakal katon ing rincian ce...
    Waca liyane
  • Baterei tombol suhu lebar kanggo pengukur tekanan ban mobil

    Wiwit 1 Januari taun iki, Kamentrian Perindustrian lan Teknologi Informasi mbutuhake kabeh mobil anyar dadi instalasi wajib pengukur tekanan ban otomotif, yen ora, ora kadhaptar kanggo didol.Dadi, apa pengukur tekanan ban mobil?Akeh mitra sing ora ngerti babagan iki.Dina iki kita bakal ngomong ...
    Waca liyane
  • Perang sengit ing pasar baterei headset Bluetooth

    Nganti saiki, baterei headset Bluetooth wis aktif, didhukung dening headphone TWS, malah BYD wis mlebu kanggo ngrebut pasar baterei TWS.Iku kabeh diwiwiti kanthi peluncuran produk anyar musim gugur Apple ing 2016, kanthi headphone nirkabel Apple (TWS) generasi pertama AppleAirPods metu saka n ...
    Waca liyane
  • Baterai Liyuan Kab

    Kasil ngembangake baterei sel duwit receh 3C kanthi kapasitas dhuwur kanggo nyepetake tata letak pasar baterei tombol headset TWS Miturut laporan IDC, pertumbuhan pasar sing bisa dipakai ing kuartal kaping pindho 2020 yaiku 14.1%, lan headset TWS minangka salah sawijining sing paling apik- adol piranti sing bisa dipakai ing ...
    Waca liyane
  • Sumber Daya butuh 2 menit kanggo mangerteni model baterei headset Bluetooth

    Yen srengenge minangka energi inti kanggo manungsa, mula baterei sel koin yaiku srengenge kanggo headset Bluetooth, kunci elektronik mobil lan produk elektronik liyane, minangka sumber energi.Dina iki, pasukan saka sumber cilik kanggo introduce sampeyan baterei sel duwit receh ing sirah Bluetooth...
    Waca liyane
  • Wong sing ngerti carane ngganti baterei tombol tombol mobil ngganti dhewe, carane sampeyan?

    Wis wayahe kumpul-kumpul maneh karo kanca-kancane, nanging Kanca sambat: “Tuku montor iku gampang, nyimpen mobil angel, kunci mobil regane paling sethithik satus dolar, donya iki pancen angel!Kanca B kaget: "Toko 4S kaya iki!Aku wis bu...
    Waca liyane
  • Asia Bluetooth Headset Show kasil dibukak tanggal 20 Agustus 2020.

    Iki minangka acara industri babagan headset Bluetooth TWS, sing ana tampilan produk saka macem-macem perusahaan ing industri, uga nuduhake kabeh pakar industri, sing uga kalebu tampilan produk baterei TWS lan enggo bareng industri headset TWS. baterei.Ing kene, ...
    Waca liyane
  • Apa baterei tombol rentan kanggo bledosan?Apa tombol baterei beracun

    Biasane, nalika kita nggunakake baterei tombol, kita bakal nemokke akeh masalah, lan safety utamané penting.Dina iki, ayo ngenalake bebaya sing bisa ditindakake sajrone proses panggunaan.Apa baterei tombol bakal njeblug nalika digunakake ing mobil?Akeh wong kuwatir yen baterei bakal njeblug ing suhu dhuwur ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan teknologi baterei tombol, welding laser lan teknologi welding pulsa

    Kanthi pangembangan elektronik, 5g lan intelijen buatan, produk elektronik global cenderung cerdas, entheng, interkoneksi nirkabel lan hiburan.Muncule earphone TWS, jam tangan cerdas, speaker cerdas lan produk liyane wis nggawe ...
    Waca liyane
  • Jnpslippers

    Baterei sel koin cilik lan gampang digunakake, lan minangka sumber energi utama sing digunakake ing piranti industri, medis, lan mikroelektronik.Kanthi pangembangan teknologi Internet of Things, tambah akeh permintaan kanggo baterei tombol ing motherboard komputer, jaringan induksi nirkabel, ...
    Waca liyane
  • Teknologi baterei tombol Liyuan ditingkatake kanthi lengkap kanggo mbantu pasar headset nirkabel TWS sing sejati

    Wiwit 2017, teknologi baterei Liyuan wiwit nyiyapake tim R&D kanggo ngembangake baterei tombol headset Bluetooth TWS kanthi jero.Ing taun-taun pungkasan, investasi R&D terus saya tambah.Teknologi baterei Liyuan duwe sawetara inovasi, R&D lan aplikasi ing teknologi anyar ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2