Baterai Liyuan Kab

Kasil ngembangake baterei sel koin seri kapasitas dhuwur 3C kanggo nyepetake tata letak pasar baterei tombol headset TWS
Miturut laporan IDC, wutah sakabèhé pasar sing bisa dipakai ing kuartal kaping pindho 2020 yaiku 14.1%, lan headset TWS minangka salah sawijining piranti sing bisa dipakai paling laris ing pasar, panjaluk ing taun iki uga tetep akeh, pangembangan cepet cilik. baterei uga selaras karo panjaluk pasar gedhe kanggo hardware cerdas cilik sing digawa ing jaman 5G ing mangsa ngarep.Minangka baterei sel duwit receh bosok luwih saka sepuluh taun, Liyuan Battery Technology Co., Ltd. 2018 wiwit fokus ing pangembangan baterei headset Bluetooth TWS, bubar dikembangaké cepet-ngisi daya baterei seri TWS stabil, 3C siklus cepet 500 kaping kanggo njaga luwih saka 80%, kapasitas luwih saka 20% luwih saka rata-rata pasar.
Liyuan Battery Technology Co., Ltd. diadegake ing taun 2010, minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan baterei lithium jinis tombol, sawise 10 taun pembangunan, produk lan kapasitas produksi wis ditingkatake lan dioptimalake, perusahaan utamané mrodhuksi BR, CR, baterei seri LIR, lan uga Penyetor AG, AA, AAA batre garing.Saka 2018 kanggo nandur modal puluhan wong minangka tim R&D tematik, riset lan pangembangan baterei tombol headset TWS, sukses ngembangake LIR854, LIR943, LIR1040, LIR1043, LIR1054, LIR1243, LIR1254, LIR1454, LIR1654 lan seri liyane. dipérang dadi jinis multiplier dhuwur, jinis kapasitas dhuwur kanggo klasifikasi riset Tematik, kinerja produk saiki baterei Liyuan, wis ing tingkat anjog ing pasar.
 
Gambar 1: 3C kapasitas dhuwur L1254 pangisian daya lan discharge kurva
 
q40Gambar 2: Kurva kinerja siklus 3C kapasitas dhuwur L1254
q41Pengisian daya: CC-CV/180mA-4.2V 2mA dipotong @RT
Discharge: CC/30mA nganti 3V@RT
 
Gambar 3: Distribusi tegangan kapasitas 3C
q423C distribusi voltase baterei (sampling 100Pcs): voltase rata-rata 3.976V
 
Gambar 4: Distribusi resistensi internal 3C kapasitas dhuwur L1254
q43
Distribusi resistansi internal baterei 3C (sampling 100PCs): rata-rata resistansi internal 269.3mΩ

 

 


Wektu kirim: Dec-17-2021