Wong sing ngerti carane ngganti baterei tombol tombol mobil ngganti dhewe, carane sampeyan?

4cd4c6b0

Wis wayahe kumpul-kumpul maneh karo kanca-kancane, nanging Kanca sambat: “Tuku montor iku gampang, nyimpen mobil angel, kunci mobil regane paling sethithik satus dolar, donya iki pancen angel!

Kanca B kaget: "Toko 4S kaya iki!Aku wis tuku mobil kanggo taun lan aku tansah ngganti dhewe, kanggo sawetara dolar, ing sawetara menit.Ayo, aku bakal menehi sampeyan barang-barang garing kunci mobil pengganti sing populer!"

Langkah-langkah kanggo ngganti baterei tombol mobil dhewe

Pisanan, copot tombol mekanik kanthi ngowahi slider ing tombol mobil.

Langkah kapindho, gunakake tombol mekanik kanggo alon-alon mbungkus tutup kunci ing sadawane celah ing tengah kunci mobil.

Langkah 3, sawise tombol dibukak, kita bisa ndeleng kanthi jelas lokasi baterei, miturut arah panggantos bener baterei positif lan negatif, banjur loro flaps bisa ditutup.

Ora prasaja banget ~

Akhire, elinga nyoba kanggo ndeleng apa fungsi tombol iku normal.

Mesthi wae, saben kunci mobil mbutuhake model baterei sel duwit receh sing beda, mangga nyekel tabel model baterei sel koin kunci mobil ing ngisor iki.

29 (1) 29 (2) 29 (3) 29 (4) 29 (5) 29 (6) 29 (7) 29 (8)

Ing ndhuwur meja model baterei tombol kunci mobil, sampeyan nyekel?

Yen ana merek mobil panggantos baterei liyane, welcome hubungi konsultasi Liyuan Oh ~ http://www.lydccn.com/


Wektu kirim: Nov-29-2021