Sumber Daya butuh 2 menit kanggo mangerteni model baterei headset Bluetooth

Yen srengenge minangka energi inti kanggo manungsa, mula baterei sel koin yaiku srengenge kanggo headset Bluetooth, kunci elektronik mobil lan produk elektronik liyane, minangka sumber energi.
 
Dina iki, pasukan saka sumber cilik kanggo introduce sampeyan baterei sel duwit receh ing model aplikasi headset Bluetooth la.
 
Baterei sel koin dipérang dadi baterei utami lan baterei sing bisa diisi ulang, baterei sing bisa diisi ulang amarga kapasitas dhuwur lan aturan struktur wangun kompak, ing desain headset Bluetooth bisa diterangake minangka mutiara, nalika kanthi perkembangan teknologi Bluetooth lan teknologi baterei lithium tombol saya tambah akeh, mula panggunaan saben dinane Apple, Samsung, OPPO lan headset Bluetooth nirkabel liyane biasane nggunakake baterei sing bisa diisi ulang LIR0854, LIR0943, LIR1043, LIR1054, LIR1243, LIR1254, LIR1454, LIR1654 lan model liyane sing bisa diisi ulang. uga biasane ditrapake kanggo headset Bluetooth, mung sebagian cilik sing bisa digunakake kanggo produk medis utawa liyane.
 
Kanthi pangembangan pasar, peneliti Liyuan uga ngembangake baterei headset Bluetooth nirkabel sejati TWS LIR1043 ing taun 2018, sing nduweni volume super gedhe kanthi kualitas dhuwur, volume 10% luwih dhuwur tinimbang industri sing padha, saliyane cocok kanggo panyimpenan jangka panjang. lan release, volume poto-release taunan bakal munggah <2%, limang taun isih dawa kanggo njaga asli 90% saka konsumsi daya, liwat 20 pangolahan produksi lan Processing, IQC poto-mriksa kontrol kualitas, supaya digunakake ing headset Bluetooth. .Kualitas dijamin lancar, mula digunakake ing headset Bluetooth kanthi umur baterei sing apik banget.Kita masang parameter rinci kanggo sampeyan.
 
Kajaba iku, Liyuan Bluetooth headset baterei mungkasi karakteristik bocor, liwat proses sealing unik, malah ing suhu dhuwur cukup bisa nyegah bocor baterei;karakteristik suhu Ultra-kurang uga kualitas banget, miturut bahan mentahan tartamtu unik lan teknologi Processing, malah ing suhu liyane Ultra-kurang uga bisa nerbitaké energi elektromagnetik.
Ing wektu sing padha, Liyuan uga nyedhiyakake solusi produk baterei OEM siji-mandeg lan solusi produk baterei ODM, lan model anyar bisa dikirim sajrone sasi kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing tingkat sing beda-beda.Yen sampeyan butuh baterei sel koin, sampeyan kudu nggoleki Liyuan!
 
Saliyane baterei headset Bluetooth nirkabel bener, kita biasane nggunakake macem-macem remot kontrol punika baterei CR2025, CR2016 lan model liyane;tombol mobil, motherboard komputer, weker kumelun, immobilizers, ETC, mesin POS, etc.. bisa nggunakake CR2032.CR2450, CR1632 seri.
 
Macem-macem jinis baterei sel koin kasedhiya ing Liyuan, teka ing Liyuan kanggo ngerteni cahya lan panas produk sampeyan!
 
Tip Liyuan: baterei lithium gampang rusak, nyebabake sirkuit cendhak kutub positif lan negatif, sing bisa nyebabake fenomena panas lan panas, lan bisa uga geni!Dadi, kita kudu ngatasi baterei sing rusak ing wektu sing tepat, lan elinga kanggo nggolongake lan mbuwang baterei sampah.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wektu kirim: Dec-17-2021