Warta Industri

  • Wong sing ngerti carane ngganti baterei tombol tombol mobil ngganti dhewe, carane sampeyan?

    Wis wayahe kumpul-kumpul maneh karo kanca-kancane, nanging Kanca sambat: “Tuku montor iku gampang, nyimpen mobil angel, kunci mobil regane paling sethithik satus dolar, donya iki pancen angel!Kanca B kaget: "Toko 4S kaya iki!Aku wis bu...
    Waca liyane
  • Asia Bluetooth Headset Show kasil dibukak tanggal 20 Agustus 2020.

    Iki minangka acara industri babagan headset Bluetooth TWS, sing ana tampilan produk saka macem-macem perusahaan ing industri, uga nuduhake kabeh pakar industri, sing uga kalebu tampilan produk baterei TWS lan enggo bareng industri headset TWS. baterei.Ing kene, ...
    Waca liyane
  • Apa baterei tombol ing motherboard komputer?

    Komposisi lan peran mainframe komputer Penyayang komputer kudu ngerti yen mainframe komputer dumadi saka CPU, motherboard, kertu grafis, memori, hard drive, cooler, power supply, lan sasis.1, CPU minangka papan ing komputer kanggo menehi pesenan, ngubungake kabeh komputer, mung ...
    Waca liyane
  • Apa jinis baterei sing sampeyan ngerti Deleng kene kanggo nambah kawruh?

    Seri CR = 3.0V tombol sel CR baterei suhu amba -40+125 derajat = 3.0V tombol sel LIR lithium ion seri = 3.6V sel tombol sing bisa diisi ulang (Bluetooth headset isi ulang sel tombol) seri AG = 1.5V sel kering AA, AAA sel kering , 23A, 27A Kaki solder, kabel solder, baterei snap-in Aplikasi...
    Waca liyane
  • kawruh safety baterei Lithium-ion

    Struktur baterei lithium-ion Kaping pisanan, ayo deleng struktur baterei lithium-ion.Pelarut organik sing digunakake ing baterei lithium-ion ngemot 1. Asam karbonat: karbon vinyl ester (EC), dietil karbonat (DEC), dimetil karbonat (DMC), metil etil karbonat (E...
    Waca liyane
  • Baterai pengukur tekanan darah elektronik

    Baterei sphygmomanometer elektronik - Preferred Liyuan Battery Technology Co., Ltd. Kita kabeh kudu ngerti manawa sphygmomanometer elektronik minangka alat kanggo ngukur tekanan getih, lan kanthi pentinge kita nempelake kesehatan, panjaluk sphygmomanometer ing ...
    Waca liyane
  • CR2032HT Wide Suhu Coin Cell ngedongkrak Industrial Ngalih Back-up Power

    Saklar industri umume digunakake ing kabeh aspek urip kita, kayata kamera, lampu dioda pemancar cahya, platform manajemen, lan sapiturute, sing bisa dioperasikake saben dina kanthi nggunakake pasokan listrik sing disambung.Nanging, produk saklar industri biasane mbutuhake panggunaan baterei sel koin serep kanggo ...
    Waca liyane
  • Bedane materi sel koin

    Bedane bahan baterei tombol Ana macem-macem jinis baterei ing pasar, baterei, baterei daya, baterei lithium lan liya-liyane, sanajan kabeh baterei, nanging duwe jeneng sing beda, diarani beda, ukurane uga beda.Saliyane baterei cilik silinder, l ...
    Waca liyane
  • Baterai tombol remote mobil

    Sel tombol remot kontrol mobil CR2032 / CR2025 Panggunaan remot mobil saben dina, kothak set-top jaringan, timbangan elektronik cerdas lan piranti cilik liyane, kabeh kudu nggunakake baterei utawa loro, saka panggunaan nomer 5 utawa No. 7 baterei saiki meh diganti karo tombol tipis lan kompak ...
    Waca liyane
  • Baterei tombol mobil

    Tombol mobil wis ngalami évolusi saka mechanical kanggo remot kontrol, lan saiki tombol pinter, kang wis nemen difasilitasi travel pemilik mobil.Nanging akeh sing duwe mobil jarang nggatekake manawa kunci mobil uga bisa entek baterei!Nalika sampeyan metu lan nemokake yen tombol pinter wis metu saka baterei ...
    Waca liyane
  • baterei headset Bluetooth

    Umumé, headphone nirkabel Bluetooth BeoplaiH5 anyar B&O duwe wangun sing modis lan rumit, pas menyang kuping reaksi sing nyenengake, nalika cipratan lan bledug sing terintegrasi, kinerja urip sing ora ala, perang bangga tingkat tuning profesional, mesthi bisa. uga pl...
    Waca liyane